Thuis

SHENZHEN CICO INDUSTRIAL COMPANY LIMITED

Bedrijfsprofiel

Cico Industrieel Company Ltd. wordt gevestigd in Beijiao, Shunde-District, de Provincie van Guangdong, China.
Als één van de belangrijke fabrikanten in de koelingsindustrie, wij van 12 jaar ervarings genieten om ijskast te vervaardigen.

 

Wij specialiseren ons in kunnen koelere, achterbarkoeler, counter-top koelere, verticale showcase, borstdiepvriezer en andere nieuwe ontwikkelde koelproducten. om de eisen van verschillende klanten tevreden te stellen, leveren wij constante inspanningen om onze productcategorie uit te breiden, ook de producten constant verbeteren. Wij zijn altijd daar voor u en bereid om uw elk vereiste te bereiken.

 

Onze producten hebben Chinese Nationale Verplichte Productcertificatie (CCC Certificatie), CITIZENS BANDcertificatie overgegaan. Betreffende aan internationale certificatie, zijn het grootste deel van onze producten Ce, RoHS, SAA, leden van het Europese Parlement, SONCAP, goedgekeurde ETL. Met hoge normen heeft onze producten wijd erkend en op door gebruikers over de hele wereld vertrouwd. Onze producten zijn uitgevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden, vertrouwd met de speciale de invoer en de uitvoerverordeningen op verschillende gebieden. Wij handelen een essentiële rol in kwaliteitscontrole, productieregeling en de dienstprestaties.

 

Oprecht, heten wij klanten van de volledige wereld welkom om met ons samen te werken

 

SHENZHEN CICO INDUSTRIAL COMPANY LIMITED

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Cico is een bedrijf die zich in commercieel koelingsmateriaal specialiseren met meer dan 12 van de de industriejaar ervaring. Wij ontwerpen, vervaardigen en verkopen producten rondom de wereld.

 

Wij zijn wijden in de productie van koeler van de vat de koelere, achterbar, counter-top koeler, Ijsmaker, verticale showcase, de koelere, miniijskasten van de compressorwijn en andere onlangs ontworpen producten. om de eisen van verschillende klanten tevreden te stellen, leveren wij constante inspanningen om onze productcategorieën uit te breiden, de productenkwaliteit en de bouw verbeteren.

 

 

SHENZHEN CICO INDUSTRIAL COMPANY LIMITED

SHENZHEN CICO INDUSTRIAL COMPANY LIMITED

SHENZHEN CICO INDUSTRIAL COMPANY LIMITED SHENZHEN CICO INDUSTRIAL COMPANY LIMITED SHENZHEN CICO INDUSTRIAL COMPANY LIMITED
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : CICO; Industriële CICO; Beste CICO

Aantal werknemers : 50~2000

Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Bier Koelere Ijskast voor verkoop Van goede kwaliteit Bier Koelere Ijskast voor verkoop Van goede kwaliteit Bier Koelere Ijskast voor verkoop Van goede kwaliteit Bier Koelere Ijskast voor verkoop